Niveauverschil opgevangen door traptreden van gebakken klinkers opgesloten door betonbielzen. Beplanting naar wens van de bewoners in grote groepen van hetzelfde voor een rustig strak beeld. Zichtbaar zijn oa. Hydrangea ‘Dart`s Little Dot’, Lavendel, Vrouwenmantel en Pennisetum ’Hameln’.

Strakke tuin waarbij de rechte lijnen verzacht worden door losse bloemrijke beplanting. De paarse bloemen zijn van Vitex agnus castus in combinatie met Sedum ‘Matrona’ die in de nazomer staan te bloeien.

Dezelfde tuin vanuit een andere hoek. Verhoogde vijver met beeldje op natuurstenen kolom. Zichtbaar zijn Imperata ‘Red Baron en Molinia ‘Moorhexe’ mooie grassen icm. vaste planten. Op de achtergrond een grote japanse esdoorn, die behalve een mooie vorm ook een fantastische herfstkleur geeft.

Een palen rij kan een luchtige afscheiding zijn en zorgt tevens voor diepte werking. De lampenpoetser verzacht de rechte lijn.

Een echte tuin voor een planten- en natuur liefhebber. Veel soorten beplanting, het hele jaar door bloeit er wel iets, een paradijs voor insecten, vlinders en met water in de tuin en besdragende heesters komen de vogels ook aan hun trekken.

Prieel van kastanjehout. Gaat begroeid worden met blauwe regen.

Met twee Acer griseums, vaste planten en de daarboven uitgroeiende Verbena bonariense is dit een opvallend plantvak wat het grote gazon ‘breekt’ en diepte aanbrengt.

Gevarieerde beplanting rond/tegen het terras. Magnolia ‘Heaven Scent’, boomvorm, Salvia’s, Geraniums en witbloeiende Viburnum ‘Watanabe’.

In dit randje langs het huis, bij de voordeur geeft Gaura lindheimeri ‘Short Form’ en de Perofskia kleur en een zekere vriendelijkheid.

Ook in een kleine ondiepe voortuin brengt dit stukje gazon ruimte en een bepaalde openheid die het huis mooi uit doen komen.

Buxusvakken, grind, boerenplanten, Hortensia’s , Hosta’s in een moderne vormgeving.

Moderne tuin, strakke lijnen, planten strak gegroepeerd.

Beplanting, groots opgezet bij machinefabriek in België. Zichtbaar is een gedeelte bij de entree.

Voortuin bij een landhuis in Eersel. De 2 bestaande mammoetbomen zijn geïntegreerd in het ontwerp.

Achtertuin in Eindhoven. Hoekje bij terras, zichtbaar vanuit de keuken.

Heide, grassen, Rhododendronwal met Pinussen en houtsnipperpad bij landhuis in Hapert.

Onze eigen tuin. Hoekje in het arboretum.

Even voorstellen:

Mijn naam is Lea Seuntjens. Ik heb in 40 jaar veel ervaring opgedaan in mijn 'groen-leven' als hovenier en tuinontwerper. Het doorgeven en delen van die vakkennis is mijn passie. Ik heb dan ook een heerlijk vak! Samen met u ga ik op zoek naar de beste oplossing voor uw tuin.

Neem contact op

Lepelkesweg 20

5503 EW Veldhoven

06 10912511

info@leaseuntjens.nl